Shpenzimet në reklamim online gjithnjë në rritje e sipër - Telegrafi Marketing

Shpenzimet në reklamim online gjithnjë në rritje e sipër

Në mbarë botën për herë të parë gjatë vitit të kaluar, shpenzimet në reklamim online kanë kaluar shifrën prej 100 miliard dollarësh bazuar ne vlerësimin e publikuar nga eMarketer dhe do të vazhdojë të rritet për 15.1% edhe përgjatë vitit 2013 apo me vlerë deri 118.4 miliard dollarësh.

Kjo do te zhvendos nivelin e shpenzimeve të reklamimit online në 21.7% i totalit të shpenzuar në reklama në të gjitha mediat gjatë këtij viti, si dhe mund të llogarisim më shume se një e katërta e të gjitha shpenzimeve në reklamim nga viti 2016.