Reklamimi në Desktop - Telegrafi Marketing

Kontakti

marketing@telegrafi.com 038-224-093 Rr. Bajram Kelmendi Nr.35, Prishtinë, Kosovë

Reklamimi në Desktop

Reklamimi në desktop është formë me të cilën vizitori ështi i familjarizuar. Nëse baneri juaj është i dizajnuar mirë, është atraktiv dhe i përgjigjet nevojave të lexuesit, edhe me buxhet të vogël mund t'i arrini objektivat e caktuara.

Kontaktoni tani
3
Milionë Vizita në muaj
600
Mijë Vizitorë unikë në muaj
21
Milionë Faqe të shfletuara në muaj

Pse të reklamohet në banerat Standard?

Pavarësisht që afër 80% e vizitave vijnë nga pajisjet mobile, kjo nuk mund ta anashkalojë vlerën dhe efektin e reklamave në desktop. Ju, gjithsesi duhet të jeni prezent edhe me reklama në desktop. Reklama juaj duhet t’i shfaqet vizitoreve të cilët vijnë nga kompjuteri. Me kalimin e kohës, përmes të dhënave të cilat ne do të ja ofrojmë juve, ju do të keni një pasqyrë më të mirë për prezencën e klintelës suaj në internet. Atëherë edhe mund ta orientoni fokusin tuaj - më shumë desktop apo mobile.

Reklamat ne Desktop