Reklamimi në Mobile - Telegrafi Marketing

Kontakti

marketing@telegrafi.com 038-224-093 Rr. Bajram Kelmendi Nr.35, Prishtinë, Kosovë

Reklamimi në Mobile

Afër 80% e vizitave ditore sot në Telegrafi.com vijnë nga pajisjet mobile dhe ne kemi produkte të dizajnuara veçanërisht për këtë platformë të cilat e japin rezultatin e pritur. Pajisjet mobile janë gjithë kohën në lëvizje, ashtu siç është edhe brendi juaj.

Kontaktoni Tani
13
Milionë Vizita në muaj
2.2
Milionë Vizitorë unikë në muaj
42
Milionë Faqe të shfletuara në muaj

Pse të reklamohet në pajisje mobile?

Janë shumë arsye, por po i përmendim tri: Numri i madh i vizitave dhe koha e shpenzuar në Telegrafi nga pajisjet mobile ka tejkaluar desktopin. Reklamat në pajisje mobile kanë rezultuar të jenë më efektive dhe më ndërvepruese, si dhe targetimi dhe personalizimi i reklamës mund të bëhet për pajisje.

Reklamat ne Mobile