Advertorial - Telegrafi Marketing

Kontakti

marketing@telegrafi.com 038-224-093 Rr. Bajram Kelmendi Nr.35, Prishtinë, Kosovë

Artikull “Advertorial”

Një “advertorial” është reklamim në formë të përmbajtjes editoriale. Kur publikohet, shkruhet në atë mënyrë që të ngjasojë me një artikull objektiv dhe dizajnohet që të duket si lajm i pavarur dhe legjitim.

Kontaktoni tani

Pse të publikoni Artikull “Advertorial”?

Ditëve të sotme, të gjithë kanë filluar ta kuptojnë rëndësinë e artikujve “advertorial” në kampanjat e tyre të content marketingut.
Kjo sepse leximi i artikullit që jep më shumë informacione për atë se çfarë ju nevojitet njerëzve është gjithmonë më interesant sesa leximi i një reklame të shkurtë që thjesht e prezanton një brend.
Prandaj edhe një artikull i suksesshëm "advertorial" përmban 70% content efektiv dhe 30% promovim të brendit apo produktit.

Artikulli “Advertorial” në portal

Përveç tekstit, në artikull “advertorial” ju mund të përfshini edhe foto, video si dhe linqe të cilat do ta bëjnë më interaktiv artikullin dhe lexuesi nuk do të hezitojë ta lexojë deri në fund dhe gjithashtu të ndërveprojë me materialin në artikull.

Artikulli “Advertorial” në Facebook

Ky artikull do të shpërndahet në rrjetet tona sociale, përkatësisht në Facebook edhe Twitter. Gjithashtu edhe në rrjete sociale, përmes formave të ndryshme të targetimit dhe promovimit të përmbajtjes dhe brendit, ne ja shfaqim artikullin lexuesve të cilët i konsiderojmë se janë në interesin tuaj.