Ide kreative për dhuratat e fundvitit për klientët ose partnerët tuaj - Telegrafi Marketing

Ide kreative për dhuratat e fundvitit për klientët ose partnerët tuaj

Sezona e festave të fundvitit po afrohet dhe shumë biznese po përgatiten të dërgojnë dhuratat për klientët ose partnerët e tyre.

Padyshim se mund të jetë shumë e vështirë të vendoset se çfarë duhet të blehet dhe cilat janë dhuratat e duhura për ta. Provoni të zgjedhni një dhuratë të personalizuar e cila forcon reputacionin e markës suaj dhe ndikon pozitivisht në mardhënien me partnerët tuaj.

Po aq e rëndësishme sa të zgjidhni dhuratën e duhur të korporatës për klientin tuaj është edhe paketimi i vetë dhuratës. Një dhuratë e mbështjellë në mënyrë kreative është shumë më atraktive se një dhuratë pa paketim dhe pa të dhëna të kompanisë.

Gjithashtu përfshini një shënim personal, sepse edhe një shënim shumë i thjeshtë luan një rol të madh.

Më poshtë gjeni disa produkte të cilat mund të jenë dhurata potenciale të bizneseve për festat e fundvitit:

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.
 /Telegrafi/