23 kartelat më kreative të biznesit që duhet t’i shikoni patjetër - Telegrafi Marketing

23 kartelat më kreative të biznesit që duhet t’i shikoni patjetër

Një kartelë e mirë biznesit sigurisht nuk do të sigurojë suksesin më të madh për ju, por definitivisht që mund të ju ndihmojë gjatë rrugëtimit tuaj! Kartela e biznesit mund të ndikojë në përshtypjen e parë që keni për dikë, ose skenari më i keq nëse nuk lë përshtypje fare, prandaj më poshtë janë 30 kartela të biznesit të dizajnuara me mjeshtëri që do t’ju bëjnë të mendoni se si do  të donit të paraqisni veten dhe biznesin tuaj në të ardhmen!

Kartelat e biznesit të cilësuara si  unike si nga e marketingut gjithashtu edhe në dizajnin kreativ.

1.Kartele e biznesit për Kirurgji Estetike

2. Kurs Yoga

3. Rende e djathit

creative-business-cards-4-1-2

4. Avokat i përbashkët divorci
creative-business-cards-64

5. Trajner i Yoga-s

6. Trajner personal i fitnesit
creative-business-cards-56

7. Dizajner i pakove me fara

8. Fotograf i eventeve

9. Dentist

10. Frizer

11. Pako e duhanit
creative-business-cards-53
creative-business-cards-54

12. Kompani Shitje / Blerje
creative-business-cards-62

creative-business-cards-61

13. Yoga
creative-business-cards-60

14. Kompani e gotave të verës

15. Kornize fotografie

16. Kartelë biznesi transparente

17. Kartelë biznesi për grimere

18. Dyqan i veglave

19. Pako me fara

20. Kartelë me shumë funksione për bicikleta

21. Kartelë transformuese
creative-business-cards-4-30

22. Tenis

23. Kartelë biznesi e grillit


Këto kartela të biznesit padyshim që do të tërhekin vëmendjen e të tjerëve dhe nuk do të hedhen poshtë ashtu si ndodhë zakonisht me kartat e zakonshme të biznesit./Telegrafi/