Telegrafi me produkte të reja për Marketing - Telegrafi Marketing

Në konferencën e mbajtur për herë të parë në Kosovë për Marketing dhe Shitje Online, KosoWWWeb, ekspertët e kësaj lëmie rekomanduan që fokusimi i kampanjave të marketingut të bëhet kryesisht në internet, madje madje ata porositën ndërmarrësit që 10% te buxhetit të planifikuar për marketing, t’i dedikohet marketingut në internet.

Krahas kësaj, Telegrafi ka vazhduar të plotësojë edhe me tutje rubrikën e marktingut duke ju përshtatur edhe më shumë kërkesave të klientelës sonë. Pos produkteve tani më të lansuara si video reklamimi online, reklamimi në telefona mobil, kërkesa për të komunikuar edhe më fuqishëm me publikun, na shtyri që të ndajmë hapësire të dedikuar artikujve të sponzoruar. Pos publikimit në rubrika përkatëse, artikulli i sponzoruar do të shfaqet në përfundim të çdo artikulli si dhe do të promovohet në rrjete sociale, para më shumë se 150.000 miqve në Facebook.

Për më shumë informata, ju lutem klikoni këtu dhe mos hezitoni të na kontaktoni.

Artikulli i Ardhshëm 6 vjet rresht, për Ju…