Telegrafi.com - Superbrand Kosovo Choice - Telegrafi Marketing
Kemi kënaqësi t’ju njoftojmë se Telegrafi.com është përzgjedhur ndër brendet më me ndikim në tregun kosovar në bazë të kualitetit, besueshmërisë, veçantisë dhe apelit emocional, kritere këto të aplikuara sipas standardeve ndërkombëtare të Superbrands.
Superbrands është shpërblim për brendet botërore, të përzgjedhura në bazë të votave të mbledhura nga ekspertët dhe konsumatorët. Organizata Superbrands është krenare që ka filluar aktivitetet për brende në tregun kosovar që nga 15 Shtatori 2011.

Për më shumë, kliko këtu