Shumica e blerësve influencohen në internet - Telegrafi Marketing

Sipas një hulumtimi të bërë nga kompania Triton Media, 61% të anketuarve janë shprehur se influencohen nga interneti para se të marrin vendim për blerje të një produkti, kurse vetëm 28% prej tyre kanë zgjedhur TV reklamat si influencues në vendimet e tyre për blerje.

Prezenca juaj në internet, sot është e domosdoshme.

Nga ky hulumtim vërehet se vizitorët në internet nuk kalojnë kohë vetëm duke biseduar apo shikuar foto por ata gjithashtu kërkojnë oferta të reja, promocione të ndryshme, marrin rekomandim dhe sugjerime nga shokët apo familjarët në lidhje me produkte dhe shërbime. Prezenca juaj në internet sot është e domosdoshme. Më shumë se 80% të përdoruesve e përdorin çdo ditë internetin në Kosovë.

Pa u lodh shumë dhe duke mos shpenzuar shumë, ju mund të keni një kampanjë të suksesshme në portalin tonë përmes së cilës ju mund ta forconi brendin tuaj dhe t’i rrisni të hyrat.

Artikulli i fundit 100 konkurse për 1 muaj