Industria e automobilave rritë buxhetin për reklamim në internet - Telegrafi Marketing

Sipas një studimi të bërë nga Borrell Associates industria e automobilave për vitin 2012 ka rritur buxhetin për shpenzime në reklamim në internet deri 39 për qind. Kjo rritje e konsiderueshme është afër 14 për qind më e lartë se sa shpenzimet e kësaj industrie gjatë vitit të kaluar.

Telegrafi ju ndihmon që ta rrisni tregun tuaj

Sipas studimit në fjalë, shpërndarja e buxhetit përgjatë këtij viti parashikohet të ketë një zhvendosje të madhe nga media tradicionale në internet. Telegrafi.com është portali më i vizituar shqiptarë me 6.5 milion vizita në muaj, 35 milion faqe te shfletuara, gjithsejtë 33 milion pamje (impression).

A e keni ditur se Telegrafi ofron platformën më të sofistikuar dhe më të lirë për reklamim në internet? Duke reklamuar në portalin tonë ju do të jeni në gjendje t’i monitoroni statistikat e kampanjës suaj në çdo moment. A e keni ditur se Telegrafi ofron reklamim vetëm në platformën mobile? Duke reklamuar në këtë platformë, reklama juaj do te shfaqet vetëm tek vizitorët të cilët qasen nga telefonat e mençur. Kombinuar me platformën PC ju do të keni një kampanjë të fuqishme dhe të suksesshme.